ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα- Στεβενίκο Λιβαδειάς.

Στα γράμματα και τις τέχνες πρωτοεμφανίστηκε το 1982, με την Ποιητική Συλλογή «Επιλογές». Για το έργο του έχει διακριθεί στο Β΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλλιθέας, το 1985.

Έχει διακριθεί στους Δ΄ Πανελλήνιους Αγώνες Ποίησης «Δελφική Αμφικτιονία», το 1986 στους Δελφούς. Έχει πάρει το Β΄ βραβείο ποίησης του Εκπολιτιστικού Κέντρου Πολίχνης Θεσσαλονίκης «Επίκουρος» το 1988. Έχει πάρει το Α΄ βραβείο ποίησης σε Διαγωνισμό Ποίησης Νέων Λιβαδειάς το 1989. Έχει εκδώσει -κατά καιρούς- εργασίες του στον τοπικό περιοδικό τύπο της Βοιωτίας, των Τρικάλων, του Ρεθύμνου, των Χανίων, της Αττικής. Επίσης, έχει δημοσιεύσει στη Νεολαιίστικη εφημερίδα «Οδηγητής», σε διάφορα Λογοτεχνικά Περιοδικά,  στον Κυριακάτικο «Ριζοσπάστη» διηγήματα του.

Επίσης, έχει αποσπάσει Επαίνους και διακρίσεις από, την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, το 2008 στους Δελφούς, τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, στην Θεσσαλονίκη το 2009και το 2011.  Έως σήμερα (το 2017) έχει γράψει πάνω από 60 έργα λογοτεχνικά. Ποίηση- Πεζογραφία- Θέατρο.  

  • 13,00€