Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20€

Εκδόσεις Όστρια

Στις Εκδόσεις Όστρια το έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πρόθυμο να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε διεθνή πρότυπα και ξεπερνούν τις δικές σας προσδοκίες.

Αναλαμβάνουμε τους κάτωθι τομείς:

Επιμέλεια

Ειδικό τμήμα παραλαμβάνει,  τα κείμενα και τα υλικά που θα μας προσκομίσετε. Εκεί μελετούν τα γραπτά σας, επεξεργάζονται, διορθώνονται συντακτικά και ορθογραφικά και ταξινομούνται. Ακολουθεί το στήσιμο στο σύνολο του περιεχομένου και διαχωρισμός σε ενότητες αν αυτό απαιτείται.

Δημιουργικό

Συλλέγεται όλο το υλικό, όπως το βιογραφικό του συγγραφέα, η φωτογραφία του και συζητείται η κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί. Επιλέγονται η γραμματοσειρά και το μέγεθος ανάλογα με το ύφος του κάθε έργου.  Ακολουθεί η δημιουργία του εξωφύλλου που αποτελεί στην ουσία την βιτρίνα του έργου. Αυτή την αναλαμβάνει το εμπνευσμένο δημιουργικό τμήμα που φιλοτεχνεί ένα μοναδικό ντύσιμο του βιβλίου, ανταποκρινόμενο στο θέμα του. Η Όστρια πάει ακόμα πιο πέρα, εκσυγχρονίζοντας το βιβλίο και δημιουργεί επικουρικά τα προωθητικά videos ακόμα και μουσική επένδυση!

Εικαστική επίβλεψη

Ακολουθεί η εικαστική επίβλεψη του συνόλου του κειμένου και του εξωφύλλου και γίνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις ώστε αυτά να δένουν αρμονικά και να δώσουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιλογή Υλικών

Στην όστρια επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα χαρτιά , σε ποιότητα και τιμές που μας κάνουν υπερήφανους.

Εκτύπωση

Για την εκτύπωση η όστρια έχει επιλέξει και συνεργάζεται μόνο με το μεγαλύτερο τυπογραφείο της Ελλάδας ‘PrintFair’, το οποίο διαθέτει τις πιο σύγχρονες ψηφιακές μηχανές , ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

Ποιοτικός Έλεγχος Αποτελέσματος

Μετά την εκτύπωση ακολουθεί ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζοντας το άψογο αποτέλεσμα, όπως το έχετε ονειρευτεί

Διανομή

Στην Όστρια αναλαμβάνουμε την διανομή, σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποστολή ταχυμεταφοράς, ώστε το βιβλίο να μπορεί να φτάσει ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.  Επίσης φροντίζουμε να υπάρχει το κατάλληλο απόθεμα για να μην μείνει κανένας αναγνώστης δυσαρεστημένος. Ακόμα και μετά την εξάντληση των αποθεμάτων η όστρια είναι σε θέση μέσα σε λίγες μόνον ημέρες, να εξασφαλίσει ικανή ποσότητα που θα καλύψει οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη κι αν προκύψει.

Προβολή

Η Όστρια επίσης αναλαμβάνει την προβολή του βιβλίου στα μέσα που διαθέτει website και facebook, αλλά και την προώθηση στους πολυάριθμους πιστούς φίλους.  Επιπλέον η Όστρια διαθέτει ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, που προβάλουν τις νέες Εκδόσεις της Όστρια και κατ επέκταση τους συγγραφείς με εκτεταμένα άρθρα και φωτογραφίες. Σημαντικές αναφορές γίνονται και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και στην διαδικτυακή τηλεόραση. Η όστρια τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται αποκλειστικά με την bookia, που βιντεοσκοπεί όλες τις εκδηλώσεις και  μεταδίδει τις περισσότερε από αυτές ζωντανά. 

Προώθηση

Η προώθηση του βιβλίου γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον συγγραφέα, όπου μπορούμε να καταστήσουμε ένα πλάνο παρουσιάσεων και να υποστηρίξουμε με την δική μας παρουσία όπου αυτό μας ζητηθεί

Εκδηλώσεις

Η όστρια διαθέτει ένα πολυχώρο στον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν από εικαστικά έργα, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής,  μέχρι και επαγγελματικές παρουσιάσεις ακόμα και μουσικές βραδιές. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορούμε να οργανώσουμε την πρώτη βασική παρουσίαση του βιβλίου αλλά και ειδικές βραδιές. Διαθέτουμε σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό (φώτα, κονσόλα ήχου, βιντεοπροβολέα   κλπ)  που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Σήμερα στα τραπεζοκαθίσματα φιλοξενούνται άνετα 80 άτομα ενώ οι δυνατότητες μπορούν να αυξηθούν σημαντικά προσεγγίζοντας τα 110 – 120 άτομα ανάλογα το είδος της εκδήλωσης. Προσφέρεται η επιλογή  για catering, ελαφρύ γεύμα, σνακ, ποτό, αναψυκτικό, καφέ, γλυκό κλπ.  Δυνατότητα ακόμα υπάρχει για ζωντανή μουσική ή dj. Για τους συνεργάτες μας εξασφαλίσαμε πραγματικά φιλικές τιμές, που καθιστούν αυτό τον χώρο ως πρώτη επιλογή.

Όλα αυτά και όχι μόνο θα ανακαλύψετε μπαίνοντας στην μεγάλη οικογένεια των Εκδόσεων Όστρια, των 350 και πλέον συγγραφέων, που μας εμπιστεύονται τις δημιουργίες τους και απολαμβάνουν τα αποκλειστικά προνόμια των συνεργατών μας.