ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ

Ο Πέτρος Δήμου είναι ένας νέος, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης του 2015.

Εργάζεται ως  πωλητής σε κατάστημα τεχνολογίας, όπου επικρατεί χάος. Οι πελάτες γκρινιάζουν και κάποιες φορές βρίζουν γιατί ο λογαριασμός τηλεφώνου τους ήταν πολύ υψηλός ή  επειδή  βιάζονται να εξυπηρετηθούν.   

Όλα αλλάζουν, όταν παραιτείται και πηγαίνει να δουλέψει εποχιακά σε ένα μπιτς μπαρ της περιοχής του, σκεπτόμενος πως μέσα σε λίγους μήνες θα έβγαζε αυτά που θα έπαιρνε στο κατάστημα σε έναν χρόνο. Έτσι βρίσκεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον περιτριγυρισμένος από όμορφες τουρίστριες. Δεν χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει πολλές από αυτές, και να περάσει όλο το καλοκαίρι καλά μαζί τους  χωρίς δεσμεύσεις και πολλές σκοτούρες. Όμως στο τέλος  θα γνωρίσει μια κοπέλα, πολύ διαφορετική από τις  συνηθισμένες ανώριμες 20χρονες τουρίστριες. Μια κοπέλα λίγο μεγαλύτερη του, οικονομικά ευκατάστατη, ώριμη, πανέμορφη. Μια κανονική γυναίκα. Ήταν η Γκιζέμ, από την Κωνσταντινούπολη.

Αν και αρραβωνιασμένη, θα ερωτευτεί τον Πέτρο και θα ξεκινήσουν μαζί μια παράνομη σχέση απόλυτου πάθους και έρωτα, παρά τις ιδεολογικές ή θρησκευτικές διαφορές που τους χωρίζουν. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται  δυσκολότερο να παραμείνει αυτή η σχέση κρυφή από τον αρραβωνιαστικό της Γκιζέμ. Επιπλέον, ένα γεγονός του παρελθόντος αναδύεται στην επιφάνεια. Ένα γεγονός που αφορά τους δύο νέους, και που ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως μπορεί να συμβεί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΒΛΑΣΑΚΙΔΗΣ ΤΙΤΟΣ

ΒΛΑΣΑΚΙΔΗΣ ΤΙΤΟΣ

Ο Τίτος Βλασακίδης γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε πληροφορική, στο ΙΕΚ της Καβάλας. Από εφηβική ηλικία, όνειρό του ήταν η συγγραφή ενός βιβλίου.

Όσο κι αν προσπαθούσε όμως, δεν κατάφερνε να βρει την κατάλληλη έμπνευση που θα τον οδηγούσε σε ένα ολοκληρωμένο έργο. Αυτό, άλλαξε πριν λίγα χρόνια. Βρήκε την έμπνευση που αναζητούσε, μέσα από την ίδια του την ζωή. Συνέβησαν κάποια γεγονότα, που τον ενέπνευσαν επιτέλους, να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Πέρα από τη συγγραφή, λατρεύει την ανάγνωση βιβλίων.

  • 13,00€