Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Παντρεμένη με τον επιχειρηματία, εκδότη και συγγραφέα Κων/νο Χ. Τρικούκη, απέκτησε δυο παιδιά και σήμερα έχει τρία εγγόνια.
Αποφοίτησε από Εμπορική Σχολή Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από το Ραδιόφωνο ως κειμενογράφος, εκφωνήτρια και παραγωγός φιλοξενώντας διακεκριμένες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.
Για πολλά χρόνια, εργάσθηκε ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Διευθύντρια Γραφείου Τύπου για σημαντικές Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις ενώ στην συνέχεια, έως και σήμερα, εργάζεται ως δημοσιογράφος και σύμβουλος σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).
Από το 1998 έως το 2006 υπήρξε εκδότρια της αγγλόφωνης διεθνούς έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης του “European Business Review” στην οποία και παραμένει ως Σύμβουλος Έκδοσης.
Παράλληλα, διοργάνωσε και παρακολούθησε επιχειρηματικά σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ για τρία συνεχή χρόνια διατέλεσε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του “Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού”.