Γεννήθηκε το 1971 στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε στη Κυλλήνη Ηλείας όπου το έμφυτο παιδικό της ταλέντο, σαν μαθήτρια δημοτικού ακόμα, εξέλιξε παρακολουθώντας μαθήματα ζωγραφικής και χαλκογραφίας στο εργαστήρι του δήμου κάτω Παναγιάς ως τα εφηβικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας σπούδασε λογιστικά και στενογραφία, και με το πέρας των σπουδών της ασχολήθηκε με φροντιστήρια αγγλικής γλώσσας. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής για 3 χρόνια στο εργαστήρι του δήμου Βαρθολομιού, όπου το παιδικό της όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με 17 ομαδικές εκθέσεις σε συνεργασία με το Π.Π.Κ. δήμου Βαρθολομιού. Τελειώνοντας η φοίτηση της στο εργαστήρι, ακολουθεί ατομική πορεία συμμετέχοντας σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και ατομικές εκθέσεις. Σήμερα πλέον έχει στο ενεργητικό της 30 ομαδικές και 5 ατομικές εκθέσεις με πιο σημαντικές στη δημοτική πινακοθήκη Πειραιά, στο ίδρυμα Κακογιάννη με τον όμιλο Τεχνών, Λόγου και Επιστημών της UNESCO, στο δημοτικό Λάτσιο μέγαρο Πύργου στην Ηλεία, στο μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα, στο εθνογραφικό μουσείο της Τουρκίας, Κορίνθια 2012κτλπ
Το παιδικό ταλέντο υποβοηθούμενο από χρόνιες μελέτες και παρακολούθηση μαθημάτων άρχισε σιγά σιγά να αναγνωρίζεται, από τον περίγυρο της αρχικά και στην πορεία της ευρύτερα. Πάνω από 1000 έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, αλλά και δημόσιους χώρους, ( μουσεία, πινακοθήκες ). Το 2012 έγινε αποδεκτό έργο της στο μουσείο Μπενάκη ( thewinterofmylife, penciloncanson39.5×53.5 cm ), όπου και κοσμεί το χώρο της βιβλιοθήκης, στη δημοτική πινακοθήκη Πατρών ( Άγιος Ανδρέας, penciloncanson 39.5×53.5 cm ) όπου και εκτίθεται.
Η ζωγραφική, πανδαισία μετουσιωμένη σε ολοκλήρωση, πομπός κόσμιων και υπερβατικών μηνυμάτων,ποίηση ανίκανος ο γραπτός λόγος να αποδώσει ολοκληρωτικά, αρχέγονη έκφραση, αποτελεί για την ίδια, κατάθεση ψυχής με χρώματα συναισθημάτων του παρόντος, του παρελθόντος, του ιδεατού. Ανεξέλεγκτη τάση έκφρασης του μεγαλείου της ψυχής που εξυψώνει τον άνθρωπο από ύλη, στο πνεύμα δημιουργό που κρύβει μέσα του.
Στον εικαστικό χώρο γίνεται πιο έντονη η παρουσία της με την φιλοτέχνηση του εξωφύλλου της δισκογραφικής δουλείας των Μαργαρίτα Στάικου, Γιώργου Γαλανού «ο ίκαρος πετάει ακόμα» που κυκλοφορεί από την fmrecordsκαι την έκδοση του βιβλίουτης – ανθολογίου «σ’ αγαπάω εν λευκώ» με ποιητικά έργα, στίχους και κείμενα της. Το βιβλίο – ανθολόγιο προλόγισε ο διακεκριμένος θεωρητικός – ιστορικός τέχνηςκ. ΛεόντιοςΠετμεζάς.
Ποιήματα από την πρώτη της ποιητική συλλογή μελοποιήθηκαν από τους ερμηνευτές Βάϊο Κωνσταντινίδη και Νίκο Παπαδόπουλο.
Βραβεύτηκε για το ποίημα της «άνθρωπε» από το ηλεκτρονικό περιοδικό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού e-Charity και από τη Ε.Ε.Α.Σ.Κ.Π. «Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» για την προσφορά στο σύλλογο και το συνολικό έργο της.
Εικονογράφησε την ποιητική συλλογή «κατάδυση στο είναι» της κυρίας Νίκη Ατζέμογλου του οποίου η παρουσίαση έγινε στο θέατρο «Κάρολος Κουν» τον Σεπτέμβριο του 2013.
Συμμετείχε στην ποιητική ανθολογία «127 φωνές ψυχής» από το σύλλογο ομάδα πρωτοβουλίας του οποίου τα έσοδα διατίθενται για οικονομική ενίσχυση ατόμων και οικογενειών που έχουν άμεση οικονομική ανάγκη.
Μέλλος της Α.Ε.Π.Ι. ως δημιουργός – στιχουργός από τον Μάιο του 2013.