Ονομάζομαι Μαρία Σταματοπούλου.
Έχω σπουδάσει διοίκηση τουριστκών επιχειρήσεων, έχω παρακολουθήσει ένα μάθημα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα το management, Ελληνική ιστορία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έχοντας λάβει τις αντίστοιχες βεβαιώσεις.
Μιλώ την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.
Είμαι εθελόντρια νοσηλεύτρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό απο το 2004 και στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Παιδί και Οικογένεια απο τον Νοέμβριο 2015.
Παίζω αρμόνιο, αγαπώ την άθληση, συμμετέχω ανα τακτά χρονικά διαστήματα σε ποδηλατοδρομίες και σε εκδηλώσεις σωματικού θεάτρου. Αγαπώ το περπάτημα και τον διαλογισμό στη φύση.
Παρασκευάζω μπουκαλάκια με αιθέρια έλαια που ανήκουν στον τομέα της Αρωματοθεραπείας και είμαι γνώστης της Κρυσταλλοθεραπείας.
Όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία, παιδιόθεν είχα ανεπτυγμένη την δημιουργικότητα και το πάθος να καταγράφω ποιήματα, λόγια διδακτικά, όπου και να βρισκόμουν! Κρατούσα σημειώσεις είτε σε κομμάτια χαρτιών είτε μετέπειτα στο κινητό.
Η πηγή της εμπνεύσεως ήταν ακριβώς ό,τι με ενέπνεε! Φύση, άνθρωπος, πανίδα, συναισθήματα. Ανταποκρινόμουν στο κάλεσμά της πρόθυμα, τόσο αληθινά, που θεωρώ πως οι λέξεις σαν να έβγαιναν απο το χαρτί και ρίζωναν στις καρδιές όσων τα διάβαζαν!
Όντας θετική προσωπικότητα, αντιμετωπίζω την εκάστοτε αλλαγή της ζωής καλωσορίζοντας τη νέα αρχή, το νέο ξεκίνημα με αδημονία και συνέχεια προσβλέπω στην θετική έκβαση των πραγμάτων.
Καθοδηγούμαι,λοιπόν, σε εσάς , με σκοπό και στόχο να αναλάβετε την έκδοση του έργου μου, ώστε να ολοκληρώσει με τη σειρά του εκείνο, την αποστολή του’ την διαμοίραση του φωτός και της ακτινοβόλας αγάπης στις ψυχές των συνανθρώπων.
Είναι κατοχυρωμένο όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα.