Γεννημένος στην Αθήνα τον Μάιο του 1962. Παιδί εκτός γάμου από την μητέρα μου Ελένη και τον πατέρα μου Κώστα , είχα την ατυχία, αλλά και την ευτυχία παράλληλα να μεγαλώνω στις φτωχές Δυτικές συνοικίες της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Πετρούπολη.
Μετά την μεταπολίτευση και όταν φύγαμε από την Λούτσα, όπου συνέλαβε τον πατέρα μου ο αδελφός του Γιώργου Παπαδόπουλου ο Χαραλάμπης και όταν βγήκε ο πατέρας μου από την φυλακή, ως μέλος της ΕΔΑ και στέλεχος του παράνομου μέχρι τότε ΚΚΕ μεταφερθήκαμε στην Αγία Παρασκευή.
Από εκεί τελείωσα μια σχολή Γραφικών Τεχνών, και από το 1982 που απολύθηκα από τον στρατό ως προστάτης, μπήκα στην δημοσιογραφία για 35 συναπτά έτη , όπου συνεχίζω έως σήμερα.
Εργάστηκα σε όλα τα μεγάλα κανάλια, όπως Αντ1 με τον φίλο Μάνο Νταλούκα όπου εκεί κάναμε την εκπομπή της Μαλβίνας «ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ», στο Star tv με τον Τριανταφυλλόπουλο κάναμε τις εκπομπές ΖΟΥΓΚΛΑ και ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και μετά ακολούθησαν πολλά.
Στον Skai tv τον Γιάννη Ξυνόπουλο σε εβδομαδιαίο magazino και μετά ακολούθησαν οι δικές μου εκπομπές στην τηλεόραση με τίτλο ΑΘΕΑΤΟΝ για πολλά χρόνια.
Στην Αθήνα εξέδιδα την εφημερίδα ΝΕΑ ΓΗ με περιεχόμενο από όλες τις φιλοσοφικές ομάδες της εποχής το 1996 /97 και μετά τον θάνατο της μητέρας μου τον Γενάρη του 1998 μετακόμισα στης Αριδαία όπου γνώρισα και την γυναίκα μου Φρόσω και έχουμε μαζί μας και τον Γιάννη που είναι παιδί της συζύγου μου.
Εκεί εξέδιδα δυο εφημερίδες το ΑΛΜΩΠΙΑ NEWS και το ΣΚΥΔΡΑ NEWS με κίνδυνο για την ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου για τουλάχιστον 3 με 4 φορές. Ξυλοκοπήθηκα άγρια από Δήμαρχο γιατί το ρεπορτάζ της εφημερίδας μου αποκάλυπτε σκάνδαλο 480.000 ευρώ.
Κατόπιν μετακόμισα στην Κατερίνη, όπου και εργάστηκα στον Skai Πιερίας και σε άλλα ΜΜΕ και τέλος εξέδωσα την δική μου εφημερίδα Pieria News που την έχω μέχρι και σήμερα.