Πατρίδα μου είναι η Λιβαδειά. Ένα διήγημα μικρό που άρχισα να γράφω,
εκεί που πήγαινα ακόμα στο δημοτικό, μου έδειξε το δρόμο που θα ακολουθούσα και θα ανακάλυπτα σιγά-σιγά τον μαγικό κόσμο της γραφής.
Στα 25 μου πήρα το Α’ Βραβείο στον Παμβοιωτικό διαγωνισμό Ποίησης Νέων. Επίσης διακρίθηκα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ποίησης στην Καλλιθέα. Πριν από τρία χρόνια μπήκα στον κόσμο του μυθιστορήματος, που ανέκαθεν αγαπούσα. Το πρώτο μου βιβλίο ”Η ομορφιά σταμάτησε στα βλέφαρα” κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2014, από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή.
Μετά από τρία χρόνια επιστρέφω με το έργο μου: ”Αν είχα ακόμα μια ζωή” .Δάσκαλοι μου ήταν οι γονείς μου, ο τόπος που μεγάλωσα,τα παιδικά μου χρόνια.
Με μαγνήτιζαν τα σύννεφα που βάφονταν στη δύση με εκείνο το χρώμα της μυγδαλιάς, οι απλοί άνθρωποι, τα βάσανα των φτωχών .Αλλά κι οι χαρές της ζωής με τη γιορταστική τους σημασία.
Για την ψυχή τους γράφω.Για τη ζωή και τους καθημερινούς ανθρώπους. Για τη μάνα, την κόρη, τα λάθη, τις τύψεις, τη μετάνοια και για τον ανηφορικό δρόμο προς την εξιλέωση του ανθρώπου. Θα ήθελα να αισθανθεί ο αναγνώστης την πνευματική απόλαυση ενός καλού βιβλίου και πως αυτά που γράφω τελικά να μπορέσουν να ωφελήσουν την ψυχή του.