Γεννήθηκα το 1960 στην Αθήνα, όπως και οι γονείς μου. Η οικογένειά μου έχει ρίζες στην ορεινή Αρκαδία, τη Βοιωτία, την Άνδρο και την Κωνσταντινούπολη. Σπούδασα Αρχιτεκτονική, ξεκινώντας από το Ινστιτούτο IonMincuστο Βουκουρέστι και τελειώνοντας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ενδιάμεσα βρέθηκα στην Ιταλία να παρακολουθώ έναν τριετή κύκλο σπουδώνπερί Σκηνοθεσίας και Αισθητικής Θεάτρου στο Παλέρμο. Αργότερα γνώρισα το πορτογαλικό θέατρο και τις παραδοσιακές μορφές τέχνης της χώρας στη Λισαβόνα, την Έβορα και το Πόρτο, ενώ το σεμινάριο του θεάτρου «ΣΤΟΑ» περί σύγχρονου ελληνικού θεάτρου με έφερε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, όπως τη Λήδα Πρωτοψάλτη, το Γιώργο Μανιώτη, το Θανάση Παπαγεωργίου και το Σίμωνα Πάτροκλο.
Από μικρό παιδί το σχέδιο, οι κατασκευές και ο χώρος του θεάματος -έτσι γενικά, αλλά ειδικά το θέατρο- με μάγευαν και αποτελούσαν τη βάση για τα παιχνίδια μου και την όλη συμπεριφορά μου. Γυρίζοντας από την Ιταλία το 84, μοιραία βρέθηκα στο Θεατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ένα χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης των φοιτητών, σπουδαίο φυτώριο -τότε-μεγάλων σημερινών ανθρώπων της τέχνης. Έπαιξα, σκηνοθέτησα, σκηνογράφησα και έντυσα αρκετές δουλειές εκεί, κυρίως όμως γνώρισα ανθρώπους με κοινό όραμα που ξεκινήσαμε μαζί την επαγγελματική μας ενασχόληση.
Συμμετείχα ως ιδρυτικό μέλος στις θεατρικές εταιρείες ΦΑΙΔΡΑ και ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ και όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το παιδικό θέατρο, καταπιάστηκα πρώτη φορά με τη συγγραφή, διασκευάζοντας την «Τρικυμία» του Σαίξπηρ σε παιδικό μιούζικαλ και τις «Κατεργαριές το Σκαπίνου» του Μολιέρου σε οπερέτα για παιδιά.
Από τότε, παράλληλα με τις άλλες αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες (σκηνοθεσία, σκηνογραφία-ενδυματολογία, υποκριτική), μετέφρασα και διασκεύασα τα θεατρικά έργα «Μάγος του Οζ» του F.Baum, «Ρωμύλος ο Μέγας» του F. Durrenmatt, «Λιθουανία» του RupertBrooke, «Αντρειωμένος» των HolworthyHallκαι RobertMiddlemass, τολιμπρέτοτουGustaveVaëz για την όπερα «Ρίτα» του G. DonizettiκαιτουFritzB. Hart για την οπερέτα «Η Ιδέα» του GustavHolst,αριέτες του V. Belliniκαισονέτα του F. Listσε ποίηση Πετράρχη.
Μαζί με τον Γιώργο Ποτίδη γράψαμε τα «Δέκα Λεπτά Διάλειμμα», μια παράσταση bartheatreκαι το «Μι Φα Σολ Λα Σι Ρε (μη φας όλα συ ρε) … Ύφεση», μια παράσταση της Όπερας Νέων, αφιερωμένη στα 25 χρόνια της ελεύθερης ραδιοφωνίας.