Γεννήθηκα στη Σαλαμίνα.
Εργάστηκα στα ΚΤΕΛ Σαλαμίνας ως εισπράκτορας και έπειτα ναυτικός για δύο χρόνια στην ΑΝΕΚ με το επιβατηγό «ΡΕΘΥΜΝΟΝ». Ακολούθησε η εισαγωγή μου στη Δραμαιτκή Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και αποφοίτησα το 1986 με υποτροφία.
Συνεργάστηκα με τους σκηνοθέτες: Κ. Μπάκα «Πλούτος» του Αριστοφάνη – Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας – 1986. Με τον Νίκο Χατζηπαπά «Βάτραχοι» Αριστοφάνη και στις παραστάσεις δρόμου «Αρλεκίνος» και «Μπέκετ Κλόουν». Με τον Νίκο Διαμαντή στα έργα «Φιλοκτήτης» του Β. Ζιώγα, «Βουνίσια γλώσσα» του Χάρολντ Πίντερ, «Η σονάτα του Βελζεβούλη» του Βίτκιεβιτς. Με τον Γιάννη Κακλέα στους «Όρνιθες» Αριστοφάνη ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας. Με τον Γιώργο Αρμένη στο έργο της Λίνας Βερτύλλερ «Ιστορία έρωτα και αναρχίας» με θιασάρχη τον Μιχάλη Μητρούση. Με τον Νίκο Χατζηπαπά «Το πανηγύρι του Αγίου Βαρθολομαίου» Μπεν Τζόνσον ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου.
Με τη Βάσια Παναγοπούλου στο έργο «Το νου σου στην Αμέλια» σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. «Ο επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία και θιασάρχη το Γιώργο Κιμούλη. Με τον Γιάννη Μάρτζο στο έργο «Οι δίδυμοι της Βενετίας» του Κάρλκο Γκολντόνι. «Τα παραμύθια από τη Σαλαμίνα» του Τάσου Καραντή σε σκηνοθεσία δική μου. Στον «Κύκλωπα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κίμωνα Ρηγόπουλου κάνοντας Ευρωπαϊκή περιοδεία σε Ελλάδα – Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία γιορτάζοντας τα 2.500 χρόνια αρχαία ελληνικά λιμάνια. Η παραγωγή έγινε με την επίβλεψη του καθηγητή Πάντειου Πανεπιστημίου Γιάγκου Ανδρεάδη. Με τον Γιάννη Κακλέα στον «Τεχνοχώρο» του στα έργα του Ευγένιου Λαμπίς «Καπέλο από ψάθα Ιταλίας, «Ρομπέρτο Τσούκο» Ζ.Μ. Κολτές «ΟΥΠΣ – Κόμικς».
Δέκα χρόνια με την Κάρμεν Ρουγγέρη στα έργα «Οι επτά ψηλοί Νάνοι», «Έρχεσαι μαζί μου», «Πινόκιο», «Περσέας και Ανδρομέδα», «Ρομπέν των Δασών», «Τα ανάποδα Παραμύθια», «Οι τρεις Σωματοφύλακες», με κορυφαία στιγμή τον «Ηρακλή» Ολυμπιάδα 2004 στα Εγκαίνια Γέφυρας Ρίου – Αντιρίου.
Με την Ελένη Ράντου στο «Βότκα Μολότωφ» και «Λυσιστράτη» – Εθνικό Θέατρο – Επίδαυρος με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τα δύο σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.
Τηλεοπτικά έχω λάβει μέρος στα: «Κεφαλλονίτικες ιστορίες», «Μανιάτισσα», «Η Παρέλαση», «Παραμύθι χωρίς όνομα». Με τους Ήβη και Φαίδων Σοφιανός στα «Δορυφόρος A – kid», «Ψαροκωστούλα αγάπη μου», «ο Νέστωρ Χαρμίδης ξαναχτυπά», παραμύθια για το ZDF Γερμανίας, καθώς και σε πλήθος μεταγλωττίσεων.
Με τον Γιώργο Αρμένη στο «Σόι μας», «casa αντί μακαρόνι» σκηνοθεσία Δ. Αρβανίτη με τη Βάσια Παναγοπούλου, «Καλά ξεμπερδέματα», «Νυν υπέρ πάντων η Πατρίς», «Η συκοφαντία του αίματος» σε σκηνοθεσία Κ. Αριστόπουλου.
Με τον σκηνοθέτη Α. Αγγελόπουλου στην σειρά «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου, κορυφαία στιγμή ερμηνεύοντας τον άντρα της Μαρίας Γκαβογιάννη «Φώτη Κουτσούμπα».
Επίσης στο «Δούρειος Ίππος» σκηνοθεσία Γ. Κορδελλα, «Είσαι το ταίρι μου», «Οδός Παραδείσου 7», «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις», «Θα βρεις το δάσκαλό σου».
Κινηματογραφικά έχω λάβει μέρος στα «Λούφα και Παραλλαγή» του Ν. Περράκη, «Τι έχουν να δουν τα μάτια μου» του Θ. Μαραγκού, «Το κολλιέ» του Ν. Κανάκη, «Η βόλτα» του Στ. Χαραλαμπόπουλου, «Έξι μ’ έξι» Γ. Πετροπούλου, «Ιστορία Καλοκαιρινής τρέλας» Δημ. Αθανίτη, «Ο Μάγος της Βενετίας» του Δημήτρη Αποστόλου και Ηλία Δημητρίου «Ο άνθρωπος με το τρυπάνι».
Στο τομέα της μεταγλώττισης συνεργάστηκα με τους σκηνοθέτες Ακίνδυνο Γκίκα, Πέτρο Δαμμουλή, Ήβη και Φαίδων Σοφιανός, Τάσο Μασμανίδη, Βασίλη Καΐλα, Ηλία Ζερβό, Μαρία και Ηλία Πλακίδη, Δημήτρη Κουζούπη.