Ο Γιώργος Μακρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία (Hüls – Krefeld). Από μικρός ήξερε ότι θα γίνει ηθοποιός ,ήθελε να γίνει ηθοποιός στη χώρα του. –Στην Ελλάδα θέλω να πάω έλεγε.. Μετά από τόσα χρόνια αγώνα και πάλης με την ζωή –τις συνθήκες ζωής –αλλά και τις συνθήκες του επαγγέλματος και στο σημείο που έχουν φέρει την Ελλαδίτσα μας οι υπεύθυνοι αλιγάτορες της πολιτικής μας. Ο Γιώργος φωνάζει και λέει –Ελλαδίτσα σε αγαπώ αλλά έχω αξιοπρέπεια και πρέπει να ζήσω. Να ζήσω με ανθρώπους που θα με αγαπήσουν και θα με αγκαλιάσουν. Και αυτό δε το βρήκα όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. (Εξαιρώ τους αγαπημένους θεατές που με στηρίζουν σε ότι και να κάνω και φυσικά την οικογένειά μου)
Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη ,αποφοίτησε το 1994.
Παράλληλα ο Γιώργος έχει σπουδάσει και βοηθός Λογιστή (-Για τον Πατέρα μου έλεγε ) που δε ήθελε να ακούσει την λέξη (Ηθοποιός) –Μάλλον κάτι ήξερε.
Μιλάει Γερμανικά (Πολύ Καλά) , Αγγλικά (Καλύτερα από τον Τσίπρα)
Έχει χρόνια ασχοληθεί και με τον χορό.
Πριν αποφασίσουν κάποιοι στην Ελλάδα να του δώσουν δουλειά στο θέατρο και στην τηλεόραση δούλευε ως (Barman –Πωλητής σε μεγάλες εταιρείες – μανάβης –μοίραζε φυλλάδια – δούλευε σε κλωστοϋφαντουργεία – σιδεράδικο –ασφαλιστής –σερβιτόρος –δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και πολλά άλλα επαγγέλματα)