Γεννήθηκε στη Φρεαττύδα, μεγάλωσε στην Κυψέλη και ζει στον Χολαργό αλλά όλο και περισσότερο στους Ζάρακες της Εύβοιας. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και γεωγραφία του αγροτικού χώρου στο πανεπιστήμιο του Montpellier.
Έχει εργασθεί σε οργανισμούς του αγροτικού τομέα και αρθρογραφήσει σε περιοδικά για σχετικά θέματα. Ταξιδεύει συχνά στα όνειρά του αλλά και ξύπνιος όταν μπορεί. Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: Από μία οπτική γωνία (ιδιωτική έκδοση, 1998), Άνυδρη θάλασσα (το ανώνυμο βιβλίο, 2015) Χιονισμένος μαυροπίνακας (το ανώνυμο βιβλίο, 2017), Waterlesssea (το ανώνυμο βιβλίο, 2017). Μεταφράσεις στα Αγγλικά ποιημάτων από την Άνυδρη θάλασσα.
Ποιήματά του φιλοξενούνται και είναι διαθέσιμα για ανάγνωση σε διαδικτυακούς τόπους που προάγουν την λογοτεχνία(koukidaki.gr, literature.gr). Απαγγελίες τους από τον ίδιο έχουν επενδυθεί μουσικά από τους TempleMusic,κυκλοφορήσει σε μικρό αριθμό cds και είναι διαθέσιμα για ακρόαση στο διαδίκτυο(templemusic1.bandcamp.com). Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική.