Ζω στη Λάρισα. Είμαι παντρεμένη κι έχω τρία παιδιά. Είμαι συνταξιούχος του Δημοσίου. Εργάστηκα στη Κτηνιατρική Υπηρεσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ασχολούμαι με το γράψιμο, από τα μαθητικά μου χρόνια. Έχω γράψει 7 μυθιστορήματα και 5 παιδικά (για παιδιά άνω των δέκα).
Στα βιβλία μου, διοχετεύω κυρίως, όσα αυτά τα χρόνια αποκόμισα, παρατηρώντας τους ανθρώπους και ειδικά τη συμπεριφορά των γυναικών. Ο αδιάκοπος αγώνας τους για να γίνουν καλύτερες σύζυγοι και μητέρες. Η αμέριστη προσπάθειά τους να διακριθούν, ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια καθώς και τις κοινωνικές συνθήκες που τις περιορίζουν και που στο τέλος αναδεικνύονται.
Στα βιβλία μου κυριαρχούν θέματα κοινωνικά, ιστορικά, αισθηματικά. Σ’ όλα κυριαρχεί η πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, του σωστού και του λάθους καθώς και η δύναμη της αγάπης ως ηθικό ζητούμενο του ανθρώπου.
Εκτός από το γράψιμο λατρεύω τα ταξίδια και συνεχώς βρίσκω τον χρόνο να επισκέπτομαι διάφορα μέρη. Μ’ αρέσει να μελετώ νέες κουλτούρες καθώς και ν’ ανιχνεύω ανθρώπινες συμπεριφορές.