ΟΤΑΝ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

ΟΤΑΝ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

Η Έμιλυ ένα κορίτσι όμορφο καλλιεργημένο, με σπουδές στην Ελβετία, επιστρέφει στην Αθήνα με σκοπό να ξεκινήσει την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Έξυπνη, με αυτοπεποίθηση, καταπιεσμένη όμως από την οικογένειά της, ονειρεύεται την ανεξαρτησία της. Ξεκινά την καριέρα της σε έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο όπου από τους πρώτους μήνες η πορεία της είναι εξαιρετική. Σε μια σημαντική εκδήλωση της εταιρείας γνωρίζει τον Μιχάλη. Ότι ονειρεύεται κάθε νεαρό κορίτσι. Όμορφος, ευγενικός, με χιούμορ, αλλά μυστηριώδης. Γόνος πλούσιας οικογένειας, την πολιορκεί ανελέητα. Λάμψη και έρωτας που τυφλώνουν. Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Η χαρά γίνεται δάκρυ και ξεχειλίζει. Η Έμιλυ παλεύει με τα συναισθήματά της. Πόσο θα αντέξει; Σε τι παγίδα έπεσε; Ποιος είναι τελικά ο Μιχάλης που λάτρεψε; Ζωή σαν παραμύθι με εφιαλτικό σενάριο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΒΡΕΤΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ

ΒΡΕΤΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος του λυκείου Φιλοθέης. Σπούδασε στο Deree College The American College of Greece. Στο δεύτερο χρόνο σπουδών μεταγράφηκε  στο University of Maryland European Division στην Νάπολι Ιταλίας όπου απέκτησε το πτυχίο Business Administration and Science.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα επί χρόνια και ειδικότερα στον τομέα των Εκδόσεων Περιοδικών Εντύπων. Παράλληλα με την εργασία και τα παιδιά η αναζήτηση γνώσεων συνεχίστηκε. Παρακολούθησε σεμινάρια στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, Ψυχολογίας, Κοινωνικής συμπεριφοράς και Stress management. Αρθρογραφεί για την ιστοσελίδα The Mamagers.gr.

  • 15,00€