ΑΡΜΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ - HARMOSCOPESIS

ΑΡΜΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ - HARMOSCOPESIS

ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ)

Επιφορτισμένος με την κατάρα να παραμείνει καλός σ’ έναν κόσμο μέσα σε κόσμους και παράλληλα σύμπαντα που αποσυντίθενται. Μόνος, σέρνοντας την θηλιά που άφησε πίσω ο αυτόχειρας άγγελός του κι αντιμέτωπος με την ανενόητη δύναμη του αρχαίου κακού θα διανύσει μια φρενήρη αυτοκαταστροφική πορεία προς αναζήτηση λύτρωσης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Τερπάνδρου Ζαχαρίου γεννήθηκε στα Χανιά το 1957. Είναι φιλόλογος της αγγλικής γλώσσας και γλωσσολόγος. Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελληνικής Φιλοσοφίας, αντιπρόεδρος στον Σύλλογο για την Ελληνική Γλώσσα στα Χανιά και βραβευμένος από τη Διεθνή Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών "Θεά Αθηνά" και τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών.
Είναι λάτρης της αρχαίας ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς στο σύνολό της και αρθρογραφεί τόσο για τον τοπικό τύπο(
http://www.haniotika-nea.gr/author/pzahariou/), όσο και για το προσωπικό του ιστολόγιο. (https://www.harmoscope.com/).
Το εν λόγο έργο είναι ένας νέος τρόπος αντίληψης του κόσμου μας με σκοπό την αρμονία και την ευδαιμονία .Εισάγει μια νεοσύστατη έννοια για ένα νέο τρόπο ζωής. Η φιλοσοφία, η ιστορία, η μυθολογία, η ποίηση και η ζωγραφική αριστοτεχνικά εναρμονίζονται σε μια δυνατή δέσμη φωτός, που εστιάζει στη φθίνουσα πορεία του Δυτικού Κόσμου και προβάλλει τις ελληνικές αξίες που μπορούν να επαναφέρουν την αρμονία.

  • 30,00€