ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ

ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ

Μυτιλήνη γύρω στα 1942.Η Ρηνούλα όταν έμεινε μόνη της αναγκάστηκε να βάλει τον Στρατή της στο ορφανοτροφείο για να έχει τροφή το παιδί της να μην πεθάνει από την πείνα.

Ο Στρατής προσπαθούσε να επιβιώσει μετά όλα αυτά που γίναν στην ζωή του που τον σημάδεψαν και του άνοιξαν πληγές αγιάτρευτες όταν έμεινε μόνος του.

Ακόμα και ο έρωτας που τόσο πολύ τον σημάδεψε ήρθε σαν τυφώνας στην ζωή του και τον ισοπέδωσε τον άφησε μισό.

Το στήριγμά του η εγγονή του Μαρία, εκείνη τον κρατούσε ζωντανό και ζούσε μόνο για να την καμαρώσει όταν θα έφτανε η ώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, με την δική του βοήθεια αφήνοντας στην άκρη τις πληγές του θέλησε να γίνει το σκαλί της για να ανέβει. Αυτή θα ήταν η ανταμοιβή του για όλα αυτά που τον διαλύσανε..........

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΔΑΜΗΛΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΔΑΜΗΛΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στην Νίκαια στις  16/8/1965. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Οι μέχρι τώρα δουλειές που έχει κάνει δεν έχουν καμία σχέση με την συγγραφή. Είναι επιχειρηματίας και διατηρεί ένα καφέ. Όμως ασχολείται με την στιχουργία και έχει εργαστεί αρκετά χρόνια .  Είναι το πρώτο βιβλίο που γράφει και έχει τίτλο «ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ». Τίτλο που εμπνεύστηκε από ένα αγαπημένο της πρόσωπο.  

  • 15,00€