ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Η Ελλάδα, γενέτειρα της δημοκρατίας βρίσκεται κάτω από τη σφιχτή αγχόνη της δικτατορίας των τεσσάρων συνταγματαρχών                                                   που κυβερνά με βία τον ελληνικό λαό. Όσοι αντιστέκονται στα διατάγματα της κυβέρνησης φυλακίζονται ή απλά εξαφανίζονται.

Η ζωή του Πέτρου Σπαθή έχει εξελιχθεί όμορφα έως τώρα. Μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο με δίπλωμα στα οικονομικά                                                και μάλιστα πρώτος στην τάξη του. Το Πανεπιστήμιο της Βορείου Αμερικής,  του προσφέρει θέση διδάκτορα υπό την προϋπόθεση να αποκτήσει       μάστερ, έτσι τα δύο επόμενα χρόνια ολοκληρώνει με υποτροφία το μεταπτυχιακό του.

Όμως ο Πέτρος αποφασίζει να γυρίσει στην πατρίδα του όπου και λαμβάνει τη θέση καθηγητή οικονομικών στο Πανεπιστήμιο απ’ όπου αποφοίτησε.   Κατά τη διάρκεια των παραδόσεων ο Πέτρος παίρνει το μέρος των φοιτητών του σε θέματα που αφορούν τις ελευθερίες και τη θέση του συστήματος   κάτω απ’ την πυγμή των δικτατόρων.

Το αποτέλεσμα είναι να πέσει θύμα κάθε παγίδας που έχει στήσει το σύστημα και τελικά τον συλλαμβάνουν και τον φυλακίζουν.                                                  Ο συνταγματάρχης Βήκας, οι φοιτητές του, η βοηθός του Δώρα και η Σαμάνθα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον ελευθερώσουν.

Θα τα καταφέρουν άραγε ή θα γίνει ένα ακόμα θύμα των δικτατόρων;

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

  • 9,00€