Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο www.ostriaeditions.com, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Όστρια

 

Πνευματική ιδιοκτησία


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.ostriaeditions.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση, η επανεκτύπωση, ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Επίσης, απαγορεύεται η οποιουδήποτε είδους εμπορική εκμετάλλευση από τρίτους.


Περιορισμός Ευθύνης


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ostriaeditions.com δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των εκδόσεων, όπως αυτή αναφέρεται σε αυτό, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.


Διαθεσιμότητα


Ώς εκδότες μεταφέρουμε το πλεονέκτημα στους πελάτες μας της εύκολης και ταχείας παροχής οποιουδήποτε από τα εμφανιζόμενα βιβλία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία το βιβλίο που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.


Προσωπικά δεδομένα και λογαριασμοί


Δημιουργώντας ένα λογαριασμό χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάνετε την περιήγηση και τις αγορές σας ταχύτερες και ευκολότερες, έχοντας παράλληλα το δικαίωμα της ενημέρωσης για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις εμπορικές συναλλαγές στο κατάστημα μας (π.χ προσφορές), και τις τυχόν τροποποιήσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 
Εγγυόμαστε πως τα στοιχεία τα οποία ζητείστε να παραδώσετε σε εμάς, προκειμένου να δημιουργηθεί ο λογαριασμός, ουδέποτε δημοσιεύονται, πωλούνται ή ενοικιάζονται, σε κάτοχο διάφορο του ατόμου σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από στο www.ostriaeditions.com και την εταιρία μας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΣΤΡΙΑ, αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για δικό σας όφελος.

Παρά ταύτα, έχετε ως χρήστες το δικαίωμα τροποποίησης και επιλογής των στοιχείων των οποίων μας εμπιστεύεστε (εξαιρούμενων των απαιτούμενων), αλλά παρακαλείστε για την εγκυρότητα και ορθότητα τους.

Τέλος, στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να ακυρώσετε την ύπαρξη του λογαριασμού σας, και συνεπώς να μας αποδεσμεύσετε από την κατοχή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε για την ενημέρωση μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε την διαγραφή, και δευτερευόντως την επισήμανση των αιτιών των οποίων σας παρέπεμψαν στην απόφαση διαγραφής του λογαριασμού σας.


Πολιτική Τιμών


Οι αναγραφόμενες τιμές των βιβλίων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α. 6%). Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χωρίς καμία προειδοποίηση. Παρά ταύτα, αναλαμβάνουμε την δέσμευση να επιδείξουμε απόλυτη συνέπεια στην αναγραφόμενη τιμή, η οποία είναι αναρτημένη την στιγμή της παραγγελίας σας.


Γενικά


Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίηση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, www.ostriaeditions.com είναι η πλήρη κατανόηση και συναίνεση με τις προαναφερόμενες δηλώσεις και όρους. Σε περίπτωση διαφωνίας η ενδοιασμού παρακαλείστε να μην προβείτε σε χρήση του ιστότοπου.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ